Ik heb mij jaren bezig gehouden met diëten. Vond mezelf altijd te dik, van jongs af aan. Toch lukte het me niet, ondanks al dat diëten, om aan mijn ideaalbeeld te voldoen, superslank, gezond en fit. Eigenlijk werd ik er vooral minder gelukkig van en kon het diëten niet volhouden. Dan kwamen de kilo’s er weer langzaamaan bij.

En uiteindelijk kwam het besef dat wat ik ook probeerde, dat ideaalbeeld van het superslanke lijf niet haalbaar was. Maar het gezond en fit voelen wel. En toch ook wel een paar kilootjes minder. Maar om dat te bereiken had ik wel meer kennis nodig en ik begon aan de opleiding voor Voedingsdeskundige en Gewichtsconsulent. Die heb ik met veel interesse en enthousiasme gevolgd en behaald.

Ik merkte in mijn omgeving dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Wat is nou gezond en wat niet. Ook hebben sommige mensen behoefte aan ondersteuning bij het afvallen of het aanleren van een gezondere levensstijl. Omdat ik mijn kennis graag wil delen, besloot ik een carrièreswitch te maken en een praktijk als Voedingscoach te starten.

Doordat ik mijn kennis overdraag en adviezen geef, word je bewuster en ben je uiteindelijk zelf in staat de juiste keuzes te maken. En dat betekent niet dat je nooit meer iets ongezonds mag eten of snoepen, maar alles is veel meer in balans.

Zorg goed voor jezelf, beweeg, ontspan, rust, voed je goed en voel je goed!

 

Linda Romijn
moeder van 2 kinderen
HBO opleiding Voedingsdeskundige, Gewichtsconsulent en Visie Coachtraining
Gewichtsconsulent, begeleiding en coaching van kinderen