BannerVoorlichting

Kinderdagverblijven, gastouderbureaus en peuterspeelzalen

Ik geef voorlichting op alle soorten kinderopvang. Deze voorlichting is interactief en kan op maat gemaakt worden.
De voorlichting kan bedoeld zijn voor de medewerkers/vrijwilligers, zodat zij voldoende kennis in huis hebben om gezonde voedingskeuzes te maken. Wat geven we de kinderen als tussendoortje, wat kunnen we richting ouders adviseren over gezonde voeding, hoe gaan we om met traktaties, etc.

Maar u kunt ook de voorlichting aanbieden aan de ouders van de kinderen. Zodat zij ook over voldoende kennis beschikken om de juiste keuzes te maken en hun kinderen gezond opgroeien.

 

Scholen

Op basisscholen en middelbare scholen wordt steeds meer aandacht besteed aan gezonde voeding. Hoe gaan we om met traktaties, wat nemen de kinderen mee naar school als tussendoortje en voor de lunch, wat bieden we aan in de kantine, etc.

Wilt u als school hiermee aan de slag en zorgen dat de leerkrachten voldoende kennis in huis hebben om gezonde keuzes te maken en te adviseren? Wilt u graag dat leerlingen meer leren over gezonde voeding en wat voor effecten ongezonde/gezonde voeding heeft op het lichaam? Informeer naar de mogelijkheden.

 

Workshop

Ben je geïnteresseerd in gezonde voeding en vind je het leuk om in een klein verband een interactieve workshop te volgen? Met bv. een groepje vriendinnen/vrienden/collega’s/familie?

Ook dat kan!
Minimaal aantal deelnemers: 5
Locatie: in overleg (kan zelfs in een huiskamer als de grootte van de groep dit toelaat)
Prijs: op aanvraag

 

FacebookTwitterGoogle+Delen