Banner1Kennismakingsgesprek:
Als je eerst wat meer informatie wilt, kun je geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. Hierna kun je beslissen of je het coachingstraject wilt starten.
Deze afspraak duurt maximaal 20 minuten.
Tarief: gratis

Intake:
Naast de uitgebreide intake worden ook een aantal metingen verricht, zoals je gewicht, lengte en je vetpercentage. Verder bespreken we je wensen en/of klachten en welk doel je wilt behalen. Voor de volgende afspraak wordt een voedingsdagboek bijgehouden. Hier wordt tijdens dit gesprek uitleg over gegeven.
Deze afspraak duurt ongeveer 50 minuten.
Tarief: 50,00 euro

Eerste consult:
Tijdens dit consult bespreken we het voedingsdagboek dat je van te voren hebt gemaild. Aan de hand hiervan geef ik voedingsadviezen, afgestemd op je persoonlijke situatie.
Deze afspraak duurt ongeveer 45 minuten.
Tarief: 45,00 euro

Vervolgconsulten :
Tijdens de vervolgconsulten bespreken we hoe het gaat, beantwoord ik eventuele vragen, geef ik informatie en verricht ik de metingen. Doordat je steeds meer kennis krijgt, kun je uiteindelijke zelf de juiste keuzes maken en kunnen we het coachingstraject afronden.
Deze afspraken duren ongeveer 25 minuten.
Tarief: 25,00 euro

Stok achter de deur consult/weegconsult:
Deze consulten zijn bedoeld voor mensen die het fijn vinden om wat extra stimulans te krijgen. Tijdens dit consult wordt kort bijgepraat en worden de metingen verricht.
Deze afspraken duren ongeveer 15 minuten.
Tarief: 15,00 euro

Pakket:
Je kunt ook kiezen voor een pakket. Deze bestaat uit een intake, meting, voedingsanalyse en 6 consulten van 25 minuten.
Tarief 220,00 euro

Eenmalig voedingsadvies:
Voor een eenmalig voedingsanalyse en advies houd je een week lang een voedingsdagboek bij. Aan de hand van dit dagboek geef ik je tips en adviezen.
Tarief: 45 euro

Consulten zijn ook via Skype te volgen.

Betaling per factuur.

Tarieven geldig vanaf 1 januari 2017. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

FacebookTwitterGoogle+Delen